NieuwsSportVoetbal

Veel uitwedstrijden dit weekend voor Flevo, DWOW en Wieringermeer

WIERINGERMEER – Het enige eerste team dat thuis speelt in de polder zijn de dames van Wieringermeer. Morgen, zaterdag 3 oktober om 14.30 komen er dames uit Marken hun kunsten vertonen op de Slootdorpse klei tegen onze eigen lady’s. Veel uitpubliek wordt er niet verwacht. Veel thuispubliek trouwens ook niet. Door de coronamaatregelen mag er überhaupt vrijwel geen volk op de velden komen toeschouwen. De mannen uit Slootdorp reizen morgen af naar Alkmaar, waar om 14.30 uur wordt afgetrapt tegen Alcmaria Victrix.

DWOW zit in een uitstekende flow. Zondag spelen de heren om 14.00 uur in Bovenkarspel tegen laagvlieger KGB. Alles minder dan de drie punten zou een kleine teleurstelling zijn. Voor de DWOW dames is het zaak om punten te halen, nadat de eerste 2 partijen jammerlijk verloren gingen. Dit moet gebeuren in Medemblik tegen de plaatselijke FC. Aftrap 14.00 uur.

Flevo gaat zondag naar Avenhorn waar het tegenstander Kwiek treft. Beide teams hebben 1 x gespeeld en 1 x gewonnen. De winnaar meldt zich aan de top van deze klasse, de verliezer duikelt gelijk naar de grauwe middenmoot. Aanvang 14.00 uur

Laat meer zien
Back to top button