App

De Meerpeen – Ontdek hoe sterk lokaal kan zijn
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de polder!

Met de app van De Meerpeen ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de Wieringermeer. De Meerpeen brengt het nieuws dat je niet mag missen. Met mooie en bijzondere verhalen over mensen uit de polder. Dat en veel meer vind je in de gratis app van De Meerpeen.

In deze app vind je het laatste nieuws uit de Wieringermeer en omstreken. Omlijst met foto- en video reportages. We brengen naast het lokale nieuws natuurlijk het belangrijkste regionieuws. En er zal vanzelfsprekend ruimte zijn voor sportnieuws, kunst- en cultuur, familieberichten, geschiedenis- en achtergrondverhalen, politiek en bedrijvennieuws. Kortom eigenlijk teveel om op te noemen.

Eigenschappen:
ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS
Zie het laatste nieuws uit de polder in één oogopslag. Lees de nieuwsberichten en scroll eenvoudig door alle media die daarbij horen.

BELANGRIJK NIEUWS HET EERST
Ontvang direct een pushnotificatie bij belangrijk nieuws. Zo ben je meteen op de hoogte.

Achtergrond:
Stichting Meerpeen Media is een lokale nieuwsvoorziener in en om de Wieringermeer. De kanalen die de stichting daarvoor gebruikt zijn de website www.demeerpeen.nl én het Meerpeen Magazine. Met deze nieuwsapp willen we het gemak om het nieuws uit onze leefomgeving te volgen nog meer vergroten.

Back to top button