NieuwsSportVoetbal

Flevo wint oefenduel met CV Wieringermeer

MIDDENMEER – Op het keurig aangeharkte C-veld van Flevo vond dinsdagavond een oefenduel plaats tussen Flevo 1 en CVW 1. Het was al weer een tijdje geleden dat de beide vlaggenschepen elkaar hadden getroffen dus eenieder keek uit naar een mooie pot zomeravondvoetbal. Flevo trok uiteindelijk aan het langste eind en won met 4-2. Doelpuntenmakers Flevo: Sidney Schaafstra (2), Tim de Koning en Darren Lalor. Thijs Boersma en Co Kempeneers wisten voor CVW het net te vinden.

Komend weekend start de bekercompetitie. DWOW, als laagst geklasseerde door in de beker van vorig seizoen, mag zijn borst nat maken. Hoofdklasser Buitenpost komt via de Afsluitdijk naar Wieringerwerf om zaterdag 29 augustus om 17.00 uur af te trappen op ‘De Wilskracht’. Kan DWOW zijn reputatie als reuzendoder waarmaken? Het houdt de gemoederen in Wieringerwerf al weken bezig.

CVW mag a.s. zaterdag afreizen naar Haarlem waar om 14.00 uur de bekerwedstrijd tegen HYS gespeeld gaat worden en Flevo speelt a.s. zondag de eerste bekerwedstrijd thuis tegen derdeklasser SEW uit Nibbixwoud.

Laat meer zien
Back to top button