BijeenkomstEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

After Kingsday Regenboognetwerk Hollands Kroon

LUTJEWINKEL – Deze bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon vindt plaats op zondag 28 april in Cultuurhuis de Kolk, Weereweg 32 in Lutjewinkel. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de initiatiefnemers van het Regenboognetwerk in samenwerking met Wonen Plus Welzijn. De inloop is vanaf 14.00 uur. We hebben leuke spellen in het thema van Koningsdag klaar staan. En gezellig kletsen en een drankje doen is natuurlijk ook goed. Kom gezellig langs, voel je welkom en ontmoet elkaar.

Ter plaatse zullen interessante feitjes en nuttige informatiebronnen te vinden zijn. Voor wat lekkere versnaperingen wordt gezorgd. Voor drinken wordt een kleine bijdrage gevraagd. We zijn niet in het bezit van een pinapparaat, dus neem wat kleingeld mee! Het Regenboognetwerk biedt een plek voor eenheid, acceptatie en diversiteit. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Ben je jonger, dan kun je eventueel onder begeleiding komen.

Elke vierde zondag van de maand is een bijeenkomst van het Regenboognetwerk van 14.00 tot 17.00 uur. We kijken uit naar jou, en bieden een inspirerende, veilige en uitnodigende omgeving. We toeren door heel Hollands Kroon. Van Den Oever, Wieringerwerf en Anna Paulowna, naar Lutjewinkel.

Wil je aansluiten en meedoen met volgende voorbereidingen dan ben je ook welkom. Samen maken we de vrijwillige inzet nog leuker. Je kunt reageren via de mail regenboognetwerkhk@gmail.com.
Voor meer informatie zie website www.rnhk.nl of Facebook Regenboog Netwerk Hollands Kroon.

Laat meer zien
Back to top button