BijeenkomstEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Gezond eten hoeft echt niet duur te zijn

HOLLANDS KROON – ‘Gezond eten is zo duur. Dat kan ik echt niet betalen hoor’. Het is een veelgehoorde uitspraak bij diëtisten en leefstijlcoaches in de praktijk. En hoewel waar kun je door bewust te kiezen en te kopen ook met een klein budget ook prima gezond eten. In de cursus Goedkoop Gezond Eten die dinsdag 7 mei start in Middenmeer geeft Dieet & Co – Dietisten en leefstijlcoaches tips hoe je kunt besparen op je boodschappen en advies over gezond eten.

“Besparen op boodschappen en toch gezond en lekker eten kan echt”, drukt Mariska Rinkel iedereen op het hart. Ze houdt zich als diëtist en leefstijlcoach dagelijks bezig met gezond eten. “Ok, als je ouder wordt of opgroeiende kinderen hebt en niet heel veel te besteden, is gezond eten steeds vaker een uitdaging. Maar daarom willen we juist laten zien hoe dit wel kan”.

Hoe houd je het betaalbaar?
Mariska: “We weten allemaal wel dat gezond eten belangrijk is. Maar soms is dat best lastig. Want hoe houd je het betaalbaar? Daar willen we in deze cursus antwoord op geven. We geven tips en trucs om betaalbaar, lekker én gezond eten klaar te maken. Ook gaan we naar de supermarkt in de buurt om zelf met de informatie op het etiket een andere keuze te kunnen maken.

Niet beknibbelen op kwaliteit
De cursus is bedoeld voor mensen die willen besparen op de kosten van hun boodschappen, maar niet op de kwaliteit.

Gratis deelname
Goedkoop Gezond Eten bestaat uit drie bijeenkomsten van 2,5 uur. In Middenmeer zijn deze op 7 – 14 – 21 mei van 09.30 tot 12.00 uur. Laten in het jaar volgen ook cursussen in Anna Paulowna, Hippolytushoef en Wieringerwerf.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via https://www.dieetenco.nl/cursus-goedkoop-gezond-eten  of telefoonnummer 085-4884700. Deelname is gratis omdat de cursus mogelijk gemaakt is door gemeente HollandS Kroon

Laat meer zien
Back to top button