NieuwsSportVoetbal

DWOW in tweede helft langs stug VVW

WIERINGERWERF – DWOW trof in Wieringerwerf VVW uit Wervershoof. In een taaie eerste helft had DWOW een licht overwicht, maar tot 100 % kansen leidde dit dan weer niet. Wel waren er al drie gele kaarten te noteren, voortkomend uit (te) fysieke duels van beide kanten. In de tweede helft zette DWOW er een tandje bij. Dit resulteerde in 2 doelpunten die vrij snel achter elkaar vielen, Bjarn Quinten en Tom Bink waren de afmakers. Hierna kon DWOW de wedstrijd keurig uitspelen, al had er nog wel een doelpuntje bij gemogen. Al met al zijn de DWOW heren de competitie prima gestart met 6 punten uit 2 wedstrijden.

De dames van DWOW troffen in ADO 20, de koploper, een zeer sterke tegenstander. Er werd thuis verloren met 0-4, de doelpunten werden keurig over de beide helften verdeeld. Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen FC Medemblik. Een goed resultaat is gewenst om uit de onderste regionen weg te raken.

Gisteren verloren de heren van CV Wieringermeer met 2-3 van de Blokkers. In een kwalitatief niet erg hoogstaand duel bleven de Slootdorpers dus met een kater achter. De dames van Wieringermeer hebben een punt overgehouden aan het duel met BOL uit Broek op Langedijk, het werd 1-1.