BedrijvennieuwsNieuws

Slootdorps bedrijf Zussas presenteert zich op Buik- en Baby Bazaar in Den Helder

SLOOTDORP / DEN HELDER – Voor de vierde keer wordt zondag 15 maart in Hotel Den Helder de Buik- en Baby Bazaar gehouden. Zorgverleners, zorgprofessionals, ondernemers, profit en non-profit organisaties gerelateerd aan de geboortezorg presenteren zich samen op één middag, op één plaats. Een divers aanbod dus. Enthousiaste personen die met liefde hun vak uitoefenen en de cliënt hier graag bekend mee willen maken. Aan geboortezorg gerelateerde professionals die werkzaam zijn in Den Helder & Regio, maar ook diverse bedrijven/organisaties van binnen en buiten Den Helder zijn aanwezig.
‘Jenny Post’ – Foto: Aangeleverd

Een van de standhouders is Jenny Post uit Slootdorp, zij staat hier met haar bedrijf Zussas welke een online Hypnobirthing cursus aanbied. Zelf heeft zij ervaren wat een verschil Hypnobirthing kan brengen tijdens je bevalling. Van totaal onvoorbereid alles laten gebeuren tijdens de bevalling, met alle gevolgen van dien, gekneusde bekken en heel veel bloedverlies. Naar een bevalling waarin ze van te voren 100% vertrouwen had dat deze bevalling anders zou verlopen dan de eerste keer. Met een lach en een heel fijn gevoel kijkt ze hierop terug. En dat gevoel wil ze andere vrouwen ook geven. Tijdens de Buik en Baby Bazaar staat zij ook op het podium om samen met de aanwezigen te ontspannen. Ze verteld hoe ontspannen je helpt bij je bevalling en welke tools je kan verzamelen in je bevalkoffer. Zodat je goed voorbereiden en met vertrouwen gaat bevallen.

Tijdens de bazaar krijg je een speciale kortingscode voor de cursus en kan je een gratis 1-op-1 gesprek in plannen. Onder de geïnteresseerde die naar de kortingscode hebben gevraagd wordt een gratis cursus verloot t.w.v. € 299,00.
Wil je ook shoppen? Op de Bazaar is de meest hippe kleding en accessoires voor zwangeren en baby’s te koop.
Iets personaliseren; laat de naam van de kleine borduren, ter plekke te maken of te bestellen; In de mobiele fotostudio maken ze de allermooiste foto’s. Goodybag? Wash bag! Voor (zwangere) buiken & baby’s heeft de Bazaar een royale hoeveelheid waszakjes gevuld met handige artikelen klaar liggen (op is op).
Is de baby inmiddels al een peuter/kleuter? Ook die ouders zijn hartelijk welkom op de Bazaar. De kinderopvang heeft deze middag leuke/leerzame activiteiten voor hen. Nog energie over? Deze kunnen de kinderen kwijt bij Turnlust, gym voor alle leeftijden. Vlak daarnaast is een gezellig zitje gecreëerd waar bezoekers kunnen genieten van een drankje. Bovenstaande is slechts een greep uit het aanbod dat te vinden is op de Bazaar. Entree en parkeren zijn gratis! De Bazaar is geopend op 15 maart van 12.00 tot 16.00 uur in Hotel Den Helder aan de Marsdiepstraat 2 te Den Helder. Meer informatie over Hypnobirthing van Jenny Post is te vinden op www.zussas.nl.
Laat meer zien
Back to top button