BedrijvennieuwsNieuws

Deuren en onderhoud in goede handen bij A3 Deuren

MIDDENMEER – Je hebt hem vast wel eens langs zien rijden. De opvallende witte bus met het groene A3 Deuren logo. Eigenaar Adri Hoogenbosch is dé specialist op garage- en bedrijfsdeurengebied.

Adri vertelt: “Je verwacht het niet, maar een garagedeur of bedrijfsdeur heeft ook wel eens een check-up nodig. Zo’n deur maakt jaarlijks veel open- en dichtbewegingen. Daarbij treedt slijtage op aan de bewegende delen van de deur. Bij grote slijtage kan dat voor onveilige situaties zorgen. Om dit te voorkomen raden wij aan elk jaar inspectie en preventief onderhoud uit te laten voeren. Op deze manier verleng je ook de levensduur van de deur. Gemiddeld zitten er op een geautomatiseerde sectionaaldeur drie of meer veiligheidssystemen, zowel elektronisch als mechanisch. Als deze niet of nauwelijks werken kan dat zeer ernstige gevolgen hebben, zoals schade/beknelling of letsel. Deze veiligheidssystemen moeten daarom nagekeken worden, met regelmaat”.

Adri vervolgt: “Voorkom ongewenste uitval van de deur en garandeer de werking ervan jaar op jaar. Ook bij alle andere deuren die oprollen, doorrollen, te ver doorschuiven of raar opvouwen of helemaal niet meer werken is dit aan te bevelen. Met een jaarlijkse controlebeurt door A3 Deuren voldoe je aan de verplichte EN-13241 waarin staat dat alle automatische deuren tenminste 1x per jaar gekeurd dienen te worden. Wij leggen alles vast en delen met jou een uitgebreid keuringsrapport. Wij bieden reparatie en onderhoud van alle soorten industriële bedrijfsdeuren, onafhankelijk van het model en de producent. Dat is handig en vertrouwd. Bij A3 Deuren kunt u namelijk terecht voor plaatsing, inspectie, onderhoud en reparatie aan industriële én particulieren bedrijfsdeuren”.

Laat meer zien
Back to top button