NieuwsSport

Seizoen Volleybal vereniging Wieringermeer van start

‘Het Jongensteam met een yel vooraf’ – Foto: Aangeleverd

WIERINGERWERF – Volleybalvereniging Wieringermeer is gestart met het nieuwe seizoen.  Dit seizoen staan er maar liefst 3 teams in de competitie ingeschreven. Na enkele jaren van een sterk dalend aantal leden is dit de eerste stap in de weg omhoog. Dankzij een grote gift van de Rotary Wieringerland  hebben de 3 teams ook nog een nieuw tenue. Via de Meerpeen zullen we vanaf heden mee kunnen genieten van de verrichtingen van de Volleybalteams door middel van wedstrijdverslagen. Hieronder het eerste exemplaar.

Afgelopen donderdag was het zover. De eerste thuiswedstrijden van het volleybalseizoen werden gespeeld in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf. Twee nieuwe competitieteams gingen de strijd aan.

De Meiden Jeugd C (12-15 jaar) begonnen hun wedstrijd iets eerder omdat ze tegen een team van Texel speelden. Hierdoor was er alle rust in de zaal en konden de meiden geconcentreerd aan hun wedstrijd beginnen. Het was een erg leuke wedstrijd, de teams waren erg gewaagt aan elkaar. En als je je allereerste wedstrijd weet af te sluiten met een 4-0 winst, geeft een goed gevoel.

Rond 19.00 uur kwamen ook de Jongens Jeugd B (14-16 jaar) de zaal binnen. Toen ze goed warm gespeeld waren startte ook hun wedstrijd. Een hele kluif tegen het team uit Enkhuizen. Maar wat hebben ze er voor gestreden! De ballen vlogen om je oren en er werd goed verdedigd. Met een groot compliment van de tegenstanders hebben de jongens hun wedstrijd ook lekker kunnen afsluiten.

Op het eind van de wedstrijd stond er voor iedereen een grote schaal groente en fruit klaar. Dit in het teken van gezonde sportvereniging. ‘Wij merkten dat veel teams na de wedstrijd een ongezonde snack haalden in de kantine, dat is zonde van een mooie gezellige avond en daarom willen wij gezondheid uitstralen’, aldus een van de bestuursleden.

Lijkt het jou leuk om mee te spelen bij een van de teams? Kom dan eens kijken bij de trainingen op maandagavond. Voor meer informatie op de website van
vv Wieringermeer.

Laat meer zien
Back to top button