Lokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

Vronie Spil-Konijn deelt reiservaring met dames KVG

SLOOTDORP – De laatste bijeenkomst van dit seizoen voor het KVG Wieringermeer wordt gehouden in “Ons Tweede Thuis”, aan de Pastoor Braakstraat 1 te Slootdorp.
Maandagavond 8 april komt Vronie Spil-Konijn er haar belevenissen delen over haar reis naar Santiago de Compostella. Deze route spreekt velen aan door de ervaringen van familie, vrienden of misschien wel zichzelf. De spreekster ging als “Vronie’ vanuit Westfriesland op weg, liep door Frankrijk als “Veronique” en bereikte tenslotte in Spanje haar einddoel als “Veronica”.

Met foto en filmbeelden zal deze bijzondere en indrukwekkende tocht in “Ons Tweede Thuis” voor haar toehoorders gaan leven. Het verhaal over lef hebben, maar ook kwetsbaar durven zijn, heeft Vronie bovendien verwerkt in een boek. Deze is voor liefhebbers te koop à € 22,50.

De aanvang is 19.30 uur en ook niet-leden zijn van harte welkom voor de entree, naast de prijs van de consumpties, van € 3,00. Hoewel dit seizoen hiermee wat ledenavonden betreft ten einde is, staat er voor 8 mei nog een excursie naar Den Helder in de planning. Daar wordt een bezoek gebracht aan de Hindoestaanse tempel en de Hortus. Een interessante, leerzame dag waarvoor men zich op kan geven bij Emmie Wouts; tel 0227 602868.

Op woensdag 22 mei vindt in Nibbixwoud voor de hele regio de jaarlijkse Mariaviering plaats. Dit keer met als thema “Gastvrijheid”. Voorganger is Tiny Immen en medewerking verleent het Jubilatekoor.

 

Laat meer zien
Back to top button