Er op uitLokaal nieuwsNieuws

Trombonespektakel Magic Slides, een initiatief van Peter Prikkel

‘Peter Prikkel geconcentreerd aan het musiceren’ – Foto: Aangeleverd

WIERINGERWERF – Peter Prikkel uit Wieringerwerf liep al jaren rond met het idee een avondvullend programma te maken rondom de schuiftrombone. Hij heeft een aantal collega trombonisten benaderd met de vraag of ze mee wilden werken, en kreeg al gauw een groep van 7 trombonisten bij elkaar. Ter ondersteuning werd een bas en een slagwerker gevraagd, en daarmee was de club compleet. De overige deelnemende muzikanten zijn: Jeroen Prikkel, Stef de Kruijf, Siem de Boer, Wim Hendriks, Klaas van der Heide, Biny Riepstra, René Zwaan (bas) en Esther de Vries(slagwerk).

Het project kreeg de naam ‘Trombonespektakel Magic Slides’ mee, en kon van start gaan. Het programma gaat over de trombonefamilie, bevat naast muziek ook humor, is interactief en educatief. Kortom, een programma voor jong en oud!

De Culturele Raad Wieringermeer heeft Peter gevraagd om het komende theaterseizoen te openen met dit trombonespektakel. En dat gaat gebeuren! Op 21 oktober a.s. is het resultaat te bekijken en te beluisteren in de theaterzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Het is een éénmalig project, dus mis het niet!

Kaarten kosten 10 euro en zijn te reserveren door een e-mail te sturen aan reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl.

 

Laat meer zien
Back to top button