Lokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuwsBedrijvennieuws

Nieuwe Aldi geopend in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Vrijdagochtend stond er al ruim voor 8.00 uur een hele lange rij verwachtingsvolle klanten voor de officiële opening van de nieuwe Aldi in Wieringerwerf. De rij stond tot aan het eind van de parkeerplaats. Wethouder Theo Groot heette iedereen van harte welkom en feliciteerde het Aldi-team met de nieuwbouw. “De opening van deze mooie Aldi betekent de start van de herstructurering van Wieringerwerf. Het is echt een aanwinst voor ons. We zijn trots op zo’n duurzame Aldi”, aldus de wethouder.

Met het doorknippen van het lint met een gigantische schaar opende hij de winkel samen met filiaalleidster Jessica de Graaf. De klanten stroomden vervolgens nieuwsgierig naar binnen en werden direct bij de ingang verrast door de lekkere, verse broodjes. Dit leidde meteen tot veel positieve reacties. Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van een bosje rozen, lekkere bonbons en tablets tot de hoofdprijs van 250 euro.

‘Jessie de Bakker die met haar zoontje Ilay uit Middenmeer ontvangen de cheque uit handen van filiaalleidster Jessica de Graaf’ – Foto: aangeleverd

Jessie de Bakker die met haar zoontje Ilay uit Middenmeer naar de opening kwam, won de hoofdprijs (zie foto). “Dit is geweldig. Ik ben natuurlijk hartstikke blij!”

Ook de rest van de dag bleef het een drukte van belang aan de Schipperskade. Klanten waren positief overdonderd door de nieuwe opzet van de winkel. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. “Wat veel mensen! Zo’n menigte had ik het echt niet verwacht.

Tags
Laat meer zien
Back to top button
Close
Close