ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

De Karavaan komt weer naar de polder

‘De Dansers Ten noorden van nergens’ – Foto: Saris & den Engelsman

WIERINGERWERF – In 2014 was Karavaan voor het laatst in de Wieringermeer. Na drie jaar komt het culturele en bruisende rondreizende gezelschap naar Wieringerwerf.

Van 2 t/m 5 juni geniet je tussen de windmolens in Wieringerwerf van bijzonder locatietheater. Karavaan brengt het bekroonde gezelschap De Dansers naar de windmolenvelden van bezoekboerderij ‘Leven van de Wind’. Tijdens het lange pinksterweekend spelen ze maar liefst zes voorstellingen van Ten Noorden van Nergens, met livemuziek van de upcoming band La Corneille. In het pop-up restaurant dat speciaal voor het festival hier verschijnt kun je je voorstellingsbezoek uitbreiden met een heerlijk diner of een uitgebreide boerenbrunch.

Op deze fantastische locatie met vergezichten en windmolens zie je een dansconcert met livemuziek en sterk fysieke dans. Daar waar ruimte is en energie wordt opgewekt – ten noorden van nergens – beproeven zeven mensen de grenzen van hun lijven. Deze 4-sterren voorstelling kun je nergens beter ervaren dan op deze plek waar windenergie centraal staat. Op 3 juni is er na de voorstelling een Goed Gesprek over verbeelding en windenergie.
Karavaan Festival van 25 mei t/m 5 juni heeft als thema De Nieuwe Wereld. 12 dagen lang locatietheater op betekenisvolle plekken in de regio en een bruisend festivalhart met korte voorstellingen, workshops, livemuziek, installaties en eten&drinken in Alkmaar. Info en tickets op karavaan.nl

Laat meer zien
Back to top button