NieuwsSport

Kennismakingscursus rugby voor dames

REGIO – Veel dames denken dat rugby alleen een sport voor mannen is, maar inmiddels bestaat dames rugby in Nederland al 25 jaar. De dames van SRC Rush zijn op zoek naar versterking van hun damesteam. Om dames kennis te laten maken met rugby organiseert SRC Rush introductiecursus voor dames. Geïnteresseerden kunnen 10 x kennismaken met deze mooie gezellige sport.

De cursus is bedoeld voor alle dames. Groot/klein, dik/dun, fit/niet fit, jong en oud, leeftijd vanaf 16 jaar tot……. Het doel is om gezellig te sporten met elkaar, en kennismaken met de rugby op een leuke manier. Op vrijdag 11 september start de kennismakingsperiode en deze duurt tot en met 20 november. Iedere vrijdag start de training om 20.00 uur.

Aan de cursus zijn kosten verbonden. Deze bedragen voor 10 keer slechts € 25,00. Het terrein van SRC Rush is te vinden aan de Wilgenlaan 1f in Schagen. Als je langs wilt komen neem dan in ieder geval een stevige korte broek/lange sportbroek mee, een stevig T-shirt of trui (zonder rits of capuchon) en natuurlijk sportschoenen. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan door te bellen of appen naar 06 – 20 520 892.

Laat meer zien
Back to top button