Er op uitLokaal nieuwsNieuws

Vrolijke start voor vrouwenvereniging

WIERINGERMEER – De dames van het Katholiek Vrouwengilde Wieringermeer gaan het nieuwe seizoen gezellig en ontspannen beginnen. Door middel van vragen, foto’s en geluidsfragmenten zullen onder leiding van Rita en Jan Haring de aanwezigen getest worden op hun muzikale kennis. Een uitdaging die men groepsgewijs aangaat en zeker tot hilarische momenten zal leiden.

Deze interactieve avond wordt gehouden op donderdag 28 september in café Bij de Buren in Wieringerwerf en de aanvang is 19.30 uur. Tegen een kleine vergoeding van drie euro zijn ook niet leden van harte welkom. 

Op vrijdagmiddag 13 oktober kan er een bezoek gebracht worden aan het “Inloophuis” te Medemblik, waar gastvrouwen en gastheren een luisterend oor bieden of activiteiten ontplooien voor hen die daar door omstandigheden behoefte aan hebben. De moeite waard om te zien wat deze organisatie voor velen betekent.  Opgave tot 6 oktober bij Emmie Wouts, telefoon 602868, of op de ledenavond.

Op maandagmiddag 6 november geeft Greet Schermer een herfstworkshop met fietsbanden. Opgave voor deze creatieve bijeenkomst tot 23 oktober bij Rita Zeinstra, telefoon 581389 of per e-mail njm.zeinstra@quicknet.nl

Laat meer zien
Back to top button