Lokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

Laatste bijeenkomst Wieringermeerders en haar migranten

WIERINGERWERF – Op zaterdag 1 april is het toneel in de meest letterlijke zin van het woord voor nieuwe en oud bewoners van de Wieringermeer. Op dat toneel zal zich namelijk van alles af gaan spelen.

Spelen deden de bezoekers ook tijdens de voorgaande afleveringen. Op de eerste zaterdag in november begon het allemaal met een bingo, toen het bezoek van Sint en Piet, Stoelendans, Oudhollandse spellen en het zingen van liedjes. Deze keer wordt dat spel in een heel ander jasje gegoten en is het thema dus “toneel”. Er kan alvast verklapt worden dat er voor “Keessie” een centrale rol zal zijn.  Zeker goed voor een hilarische middag en daar houden ze allemaal van, zo is in voorgaande edities wel gebleken. Voorlopig is dit de laatste bijeenkomst in een serie van zes.

De organisatoren van de gezamenlijke kerken uit de Wieringermeer en Stichting Present Hollands Kroon zijn meer dan tevreden, de mensen komen graag en zijn blij elkaar te ontmoeten. Daarom zal er zeker een overleg komen om de toekomst te bespreken.

Zaterdag 1 april is “Het Centrum” naast de Samenstroom kerk aan de Terpstraat te Wieringerwerf de plaats van handeling. De aanvang is 14.00 uur en om 16.00 uur wordt de middag weer afgerond. Alle voorraden zijn inmiddels op en daarom kijkt de organisatie uit naar gulle gasten die voor een cake of ander lekkers zoals druiven, tomaatjes, zak chips etc.. zouden willen zorgen om zo de middag een extra feestelijk tintje te geven. Maar vooral hoopt zij weer heel veel mensen te mogen begroeten! Voor informatie: gerrit_veenstra56@live.com

Laat meer zien
Back to top button