Charlotte Glorie te gast bij gezamenlijke vrouwenverenigingen Wieringermeer

‘Charlotte Glorie’ – Foto: aangeleverd

WIERINGERMEER – Een aantal bijeenkomsten organiseren de drie vrouwenverenigingen van de Wieringermeer gezamenlijk. Zo ook woensdagavond 18 oktober in Slootdorp als Charlotte Glorie op zal treden.

Een bijzondere kleinkunstenares met een heel scala aan spitsvormige, herkenbare, humoristische en ontroerende liedjes en conferences. Deze bijzondere vrouw is sinds haar geboorte blind, evenals een zus en broer. Net als hen weerhoudt het haar er niet van om werkelijk alles aan te pakken wat mogelijk is. De leuke, lastige, ontroerende en lachwekkende kanten van het hebben van een handicap zijn voor Charlotte een onuitputtelijke bron van inspiratie bij het schrijven van haar liedjes en teksten. Ook het feit dat ze moeder is, levert veel stof op voor nieuwe, soms hilarische liedjes.
Charlotte begeleidt zichzelf op de piano en houdt van een speelse interactie met haar publiek. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de dames van Passage, Vrouwen van Nu en het KVG een onvergetelijke avond te bezorgen in de grote zaal van de kerk aan de Langeweg 3 te Slootdorp. De aanvangstijd woensdagavond 18 oktober is i.v.m. de terugreis van Charlotte vervroegd naar 19.30 uur. De zaal is open vanaf 18.45 uur. Entreeprijs voor leden € 7,00. Niet-leden betalen € 10,00. Twee consumpties zijn bij de prijs inbegrepen.