Lokaal nieuwsMeerpeen MagazineNieuws

Komend Meerpeen Magazine met toeristische bijlage

WIERINGERMEER – Rond 14 juni ploft het eerstvolgende Meerpeen Magazine weer op de mat. Het gezellige en informatieve blad wat altijd net weer wat langer op de (kantine)tafel blijft “plakken”. Dit keer met het extra recreatieve katern. Zeer interessant voor toeristen maar uiteraard ook voor de “thuisblijvers”. Want, wat is er een
hoop te doen deze zomer in Hollands Kroon en dan met name in de Wieringermeer. Heeft u tips of informatie over evenementen en andere leuke activiteiten? Laat het dan weten aan de redactie van De Meerpeen: info@meerpeenmedia.nl. Aanleverdeadline 26 mei.

Let op: deze uitgave wordt de oplage met 1.000 exemplaren verhoogd. Het Meerpeen Magazine wordt namelijk gedurende de hele zomer beleverd aan alle campings in Hollands Kroon en ligt uiteraard ook weer op strategische plekken waar het blad zo kan worden meegenomen. Uiteraard biedt het magazine met de verhoogde oplage ook extra exposure voor adverteerders in het blad. Mocht u alvast advertentieruimte willen reserveren kan dat via info@tonimedia.nl. Wij wensen u een fijne zomer toe!

Laat meer zien
Back to top button