Lokaal nieuwsNieuwsSportTennis

Stratentoernooi TC Middenmeer

MIDDENMEER – Van 21-24 mei 2024 organiseert Tennisclub Middenmeer voor de 13e keer het gezellige stratentennistoernooi. Welke straat kroont zich tot ”beste tennisstraat van Middenmeer” en wordt de opvolger van de Mossel/Kokkel? Het doel van het stratentennistoernooi is om de Middenmeerders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de tennissport en onze tennisclub. Met een mix van tennissers en niet tennissers nemen de straten het tegen elkaar op.

Wil je meedoen aan het toernooi, dat kan! Ben je 12 jaar of ouder en woon je in Middenmeer dan kun je je bij je straat captain opgeven. Binnenkort zullen de captains het inschrijfformulier met alle informatie weer door de bus doen. Heb je geen formulier ontvangen en wil je toch meedoen? Dan kun je je opgeven via tcm.straattennis@gmail.com. Voor de niet tennissers is er in de week voorafgaand aan het toernooi de mogelijkheid om een introductieles te volgen bij Tennisschool Groeneveld.

Wil of kan je niet meedoen aan het toernooi, dan ben je uiteraard ook van harte welkom op ons tennispark. Kom van dinsdag tot en met vrijdagavond je buurtgenoten aanmoedigen. Tijdens de finaleavond op vrijdag zal er een BBQ en live muziek zijn.

Laat meer zien
Back to top button