Musical Award winnaars bij Musical Melodies

DEN OEVER – Op vrijdag 28 juni staan twee nationale musicalsterren op het podium van het Vikingschip in Den Oever. De Liaison Studio is erin geslaagd Stanley Burleson en Marcel Visscher te strikken voor een tweede versie van het programma Musical
Melodies. Ook zijn er twee solisten uit de eigen regio, namelijk Edith Numeijer en Michelle de Jong. Ook deze keer doen er weer een aantal jonge musicalsterren in de dop mee. Julia van der Meer uit Wieringerwerf, Elles van den Berg uit Schagen en Mare Jongeleen en Senna Weterings uit Julianadorp zijn overgebleven na de audities.

De eerste editie van Musical Melodies was twee jaar geleden in de Cultuurschuur en dat smaakte duidelijk naar meer. ‘Het musicalrepertoire is bijna onuitputtelijk. We brengen nu klassiekers uit Miss Saigon, Tarzan, The Lion King en ook wat uit meer recente musicals, zoals On your feet en de nieuwe musicalsensatie Anastasia,’ vertelt Alexander Bügel, één van de initiators.

Vanwege de grotere podiummogelijkheden en het comfort en de intimiteit van de zaal is ditmaal voor het Vikingschip in Den Oever gekozen. Omdat Wessel Braaf ditmaal niet beschikbaar was, moest er gezocht worden naar een andere mannelijke solist.  En die werd gevonden via de contacten van Michelle. Het werden uiteindelijke zelfs twee solisten en zeker niet de minsten. Stanly Burleson won drie keer de Johnny Kraaijkamp Musical Award en Marcel Visscher die deze trofee een keer mee naar huis mocht nemen.
De voorverkoop is begonnen voor het evenement dat op 28 juni in het Vikingschip wordt gehouden. Kaarten kosten € 17,50 en zijn te bestellen op www.musicalmelodies.nl
of telefonisch via 06-83294170.