Er op uitNieuwsTheater

Drukke tijden voor Theater Gniffel

REGIO – Voor de voorjaarsvakantie heeft Theater Gniffel weer een prachtige speellijst in elkaar gezet. In 2 dagen spelen ze op 4 verschillende locaties leuke, interactieve theatervoorstellingen in Hollands Kroon en Langedijk.

Woensdag 19 februari kunnen de kinderen in Anna Paulowna en Winkel komen genieten van “Gniffel en de Toverschelp”: Als prinses Gniffel en haar vriendje een stem in een schelp horen zijn ze reuze nieuwsgierig van wie die is. Het blijkt van Greetje het feetje te zijn. Zij wil graag naar de mensenwereld komen om Gniffels grootste wens te laten uitkomen. Maar of het nu zo handig van Gniffel was om te wensen dat haar vriendje voor altijd doet wat zij zegt…. Zal het ooit nog goed komen tussen de twee vrienden? Als blijkt dat Greetje de terugtoverspreuken nog niet kent, hebben ze meer hulp nodig uit de toverwereld…maar van wie…??

Op Donderdag 20 februari spelen ze in Wieringerwaard en Oudkarspel: “Gniffel en de Kledingdief”. Hierin mogen Gniffel en haar vriendje Gnaf naar een heel groot feest. Gniffel heeft prachtige nieuwe kleren hiervoor gekregen. Gea de Gapper is echter ontsnapt uit de gevangenis en steelt Gniffels prachtige kleren. Hoewel agent Snurkstra wel een beetje zijn best doet lukt het hem niet Gea de Gapper te vangen. Dan besluiten Gniffel en Gnaf zelf maar een plan te bedenken om de dief te vangen…

Wilt u een leuk uitje met uw (klein)kinderen in de voorjaarsvakantie, of zocht u toevallig nog naar een ideetje voor een verjaardagsfeestje? Kom dan gezellig kijken! De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar en hun ouders/verzorgers. Meer informatie is te vinden op: www.theatergniffel.nl Om van een plekje verzekerd te zijn dient men te reserveren via: theatergniffel@quicknet.nl of via 06-19505135. De entree is € 7,00 per bezoeker.

Speellijst voor de voorjaarsvakantie:
wo 19 feb 10.30 uur   Gniffel en de toverschelp  Anna Paulowna – Veerburg
wo 19 feb 14:00 uur   Gniffel en de toverschelp  Winkel – Niedorphal
do 20 feb 10:30 uur    Gniffel en de Kledingdief  Wieringerwaard – De Oude school
do 20 feb 14:00 uur    Gniffel en de Kledingdief  Oudkarspel – Behouden Huis

Laat meer zien
Back to top button