BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Marleen’s kaas & delicatessenwinkel is vanaf zaterdag 16 september geopend

WIERINGERWERF – Marleen heeft een ruime ervaring als gastvrouw in de betere restaurants en heeft de afgelopen jaren in een kaas- en delicatessenwinkel gewerkt. Bij Marleen staat kwaliteit voorop en ze vertelt u graag het verhaal achter de kaas. En uiteraard is alles te proeven.

Er wordt Beemster kaas onder de naam Weydeland verkocht en daarnaast is er een gevarieerd aanbod aan geitenkaas, klaver-  boeren-, kruiden- en buitenlandse kaas. Naast kaas zijn er ook verschillende delicatessen in de winkel te vinden. Wat dacht u van o.a. huisgemaakte tapenade, olijvenmixen, vers gebrande noten, droge worsten, bonbons, bier, sappen en wijn, waar Marleen met haar sommeliersachtergrond u graag in adviseert.

Op zoek naar een leuk cadeaupakket? Dagelijks zal er een ruim aanbod aan cadeaupakketten klaar staan. Op bestelling zal Marleen geheel naar wens kerstpakketten en borrelplanken maken. Meer info? Kom eens langs of volg ons op facebook en Instagram.

Marleen’s kaas & delicatessenwinkel is te vinden aan de Terpstraat 37A in Wieringerwerf. En digitaal en telefonisch te bereiken via info@marleenskaas.nl of 0618714051. En natuurlijk via de website www.marleenskaas.nl.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button