Er op uitTheater

Najaarswolken, herfsttooien, nazomerdagen, onstuimigheid

NIEUWE NIEDORP – Stichting Cultuur binnen de Dijken is op zoek naar deelnemers aan het volgende totaaltheaterproject: herfst. De volgende fase in de cirkel. Na de lente waarin alles ontwaakt en doorgroeit in een bloeiende zomer, ontdekken we plots dat de herfst is aangebroken. Een volgende generatie waar lente en zomer niet naar verlangen omdat ze het goed bewaarde geheim nog niet kennen. Onder onwelkome haargroei, rimpelige halsstreken en stijve botten bevinden zich ondeugende gedachten en onbevreesde verlangens: De herfst.

Gedurende twee weken wordt er materiaal verzameld door de deelnemers, zij geven ook aan wat zij zouden willen spelen en vertellen en of dat door middel van toneel, dans, zang of muziek is. Alles wordt bij elkaar gepast door professionele theatermakers, regisseurs, een choreograaf, een vormgever en een technicus. Dat alles om het na twee weken te laten zien aan het publiek.

Bijzonder is dit jaar weer de locatie: het Nederlands Kremlin aan de Limmerschouw, de Kunsttuin in Winkel. De prachtige bouwwerken gaan dienst doen als decor van dit theaterstuk.

Herfst!! vindt plaats van maandag 22 juli tot en met vrijdag 2 augustus waarna de voorstellingen zijn op zaterdag 3 en zondag 4 augustus. De kosten bedragen €100,00 voor het hele traject voor theatermensen, vertellers en dansers. Koorleden en musici hebben een ander schema dat enkele dagdelen en een aantal dagen in totaal bedraagt. De kosten om onder begeleiding van een muzikant/dirigent mee te doen als muzikant of koorlid zijn €50,00.

Meer informatie en/of je opgeven voor dit totaaltheaterproject kan via de website www.cultuurbinnendedijken.nl/webshop Voor meer informatie kunnen je ook mailen met stichting@cultuurbinnendedijken.nl of bellen met 06-19505135.

Laat meer zien
Back to top button