Er op uitMarktNieuws

Komend weekend ‘Kerstdorp Kolhorn’

KOLHORN – Ieder jaar wordt Kolhorn omgetoverd tot een sprookjesachtige belevenis. Zo vlak voor de feestdagen ontpopt het dorp zich tot een waar Kerstdorp. Huizen, tuinen, bomen en bruggen zijn versierd en verlicht. De inwoners tonen hun gastvrijheid en hun creativiteit in hun eigen huiselijke omgeving en in de prachtig gerestaureerde Laurenskerk. Zo laat Kolhorn de oude rustieke sfeer van het dorp herleven.

Er worden o.a. leuke geschenken en versieringen verkocht. Er zijn verzamelingen en bijzondere creaties te bekijken, er wordt gebakken, muziek gemaakt en ga zo maar door. Met een beetje geluk kom je de Kerstman en zijn elfen tegen. Ook kun je een rondje rijden in de “arrenslee” of een kijkje nemen in de levende kerststal. Voor iedere bezoeker van jong tot oud valt er iets te beleven. Omdat er veel mensen komen vanuit heel Noord-Holland is er in het dorp een route uitgezet zodat alle verborgen pareltjes bezocht kunnen worden.

Het kerstdorp Kolhorn opent zaterdag om 15.00 uur haar deuren en de festiviteiten duren tot 21.00 uur. Op zondag worden de festiviteiten nog eens dunnetjes overgedaan van 11.00 tot 17.00 uur.

Laat meer zien
Back to top button