Er op uit

Kerstnachtviering ‘Midden in de winternacht’ in Oosterland

OOSTERLAND – Op 24 december is het weer zover: kerstnacht in de Michaëlskerk. Een viering boordevol traditionele kerstliedjes. De werkgroep schrijft: Deze avond nemen wij jullie mee naar een kerstavond aan de keukentafel bij de familie van Nazareth. De verhalen en liedjes van deze avond zijn ons ingefluisterd door velen. Misschien wordt jouw verhaal ook wel verteld!

Kaartverkoop voor de 2 kerstnachtvieringen is op zaterdag 9 december om 16.00 uur in de Michaëlskerk te Oosterland. Daarna zijn de kaarten nog verkrijgbaar op de website van www.zininoosterland.nlDe kaarten kosten 10 euro p.p.

En dan op Tweede kerstdag: De Zoete Kerstinval

Ben je nog op zoek naar een invulling voor tweede kerstdag? Wil je een keertje niet naar je schoonouders of wil je niet alleen zijn? Kom dan naar de Michaëlskerk. De kerk is open tussen 12.00 en 15.00 uur. Er wordt gezorgd voor muziek, soep, spelletjes, drinken, gezelligheid en warmte. Neem jij ook wat lekkers mee? Aanmelden mag, maar hoeft niet. Iedereen is welkom en het kost niks. ziyouoosterland@outlook.com

Laat meer zien
Back to top button