Agrarisch nieuwsConcertEr op uitNieuws

FADOpelos2 in de Lucaskerk te Winkel

WINKEL – Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar) vormen het duo FADOpelos2. Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen raakte deze muziek haar zo diep, dat ze besloot zelf fado te gaan zingen.  In 2017 kwam ze in contact met Tiago, een Portugese gitarist. De muzikale interactie tussen de twee is uitstekend. Ze besloten daarom FADOpelos2 te vormen en de fado te promoten in Nederland.

Stap binnen in de betoverende wereld van FADOpelos2 ! Hun deelname aan de SBS6 TV-hit “We Want More” in 2020 ontroerde menig muziekliefhebber en na het winnen van de show hebben ze het publiek veroverd met twee succesvolle theatertours en meerdere EP’s. Nu kondigen ze hun nieuwe album en tour “Viver e Viver” aan. Iris Feijen’s hartstochtelijke zang en Tiago Lageira’s prachtige gitaarspel nemen je mee naar de straten van Lissabon en laten je wegdromen. Laat je betoveren door de emoties en passie van dit duo. Mis deze kans niet!

Tussen de nummers door vertelt Iris ook over fado muziek waardoor je de muziek ook beter begrijpt en het nog meer kan voelen wanneer ze samen deze muziek laten horen! Het duo FADOpelos2 is te zien en te horen op zondagmiddag 17 december in de Lucaskerk te Winkel. Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is om 14.15 uur open. Kaarten zijn te bestellen via onze website www.culturelestichtingniedorp.nl of bel met Liesbeth 0224-542119.  Voorafgaand aan het concert zijn in de kerk ook nog kaarten verkrijgbaar. De toegangsprijs bedraagt
€ 17,50.

Laat meer zien
Back to top button