Er op uitExpositiesNieuws

Expositie Kunstkring MEERKunst

WIERINGERWERF – Onder het motto “Meer Kunst in de Wieringermeer” organiseert de inmiddels 20 jaar bestaande Kunstkring MeerKunst een grote expositie op zaterdag 5 en zondag 6 oktober a.s. in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Publiek is van harte welkom tussen 10.30 uur en 17.00 uur in het “Kunstcafé” en op onze expositie in de Cultuurschuur.

Omdat de gemeente Hollands Kroon het stimuleren van Cultuur een warm hart
toedraagt, zal de expositie op vrijdag 4 oktober om 20.00 uur worden geopend door Wethouder Mary van Gent. Aan de expositie, die eens in de 2 jaar gehouden wordt, doen 9 kunstenaars mee. De kunstenaars exposeren regelmatig en hebben in de afgelopen jaren al diverse prijzen gewonnen. De expositie is groots opgezet met ruim 100 werken, met onder meer schilderijen, keramiek, beelden en papierkunst en zal in de gehele Cultuurschuur getoond worden.
De nieuwe werken zijn te zien in de Theaterzaal en het Atelier van de Cultuurschuur en de oudere werken hangen op de beneden verdieping waar ook het ‘Kunstcafé’ gevestigd is en waar u kunt kennismaken met de kunstenaars.

De kunstkring komt op donderdagavond bij elkaar in ‘t Atelier in de Cultuurschuur. De
donderdagavonden worden gebruikt om vrij te werken, maar er zijn ook workshops, lezingen en elke laatste donderdagavond van de maand werkbespreking waarbij de leden werk inbrengen. Sinds dit jaar is er elke tweede donderdagavond van de maand “Open Atelier”, waar niet leden van harte welkom zijn om kennis te maken en vrij te werken.

Laat meer zien
Back to top button