CabaretConcertEr op uitExpositiesFilmLezingMarktNieuwsTheater

Cultuurschuur zet eerste stapjes richting programma voor het najaar

WIERINGERWERF – Zoals bij alle activiteiten op dit moment presenteert De Cultuurschuur een programma voor het najaar van 2020 onder voorbehoud van de coronamaatregelen. De activiteiten bestaan onder andere uit films, lezingen en theaterproducties. Om aan de huidige eisen te kunnen voldoen worden alle activiteiten in de theaterzaal gehouden. Daar is een opstelling gemaakt voor ruim 50 personen. Reserveren is voor alle activiteiten noodzakelijk.

Het seizoen wordt afgetrapt op 21 augustus met verteltheater. Het thema is deze keer Sterker dan water. Verder  staan er diverse muzikale optredens op het programma. Zo doen, Jeroen Zijlstra, The Visitors, Joris Linssen & Caramba, Bunch of Barrels en Roon Staal de Cultuurschuur aan.

Ook qua films is er dit najaar voldoende keuze. Onder andere De Poolse Bruid, Eight days a week en voor de jeugd Toy Story 4 staan op het programma. Ook zijn inmiddels de expositie van het Fotocollectief De Sluiter en de herfstfair van de Stichting AED in het programma opgenomen. Kortom de komende maanden gaat de Cultuurschuur ook op cultureel gebied weer langzaam van het slot.

Laat meer zien
Back to top button