Er op uit

Bijna Kerst Festival van J.C. de Dukdalf op 21 december

WIERINGERWERF – Op 21 december 2019 gaat het Bijna Kerst Festival van J.C. de Dukdalf weer van start. Deze avond is goed gevuld met 5 bands die vanuit elke hoek van Nederland komen om bij de Dukdalf in Wieringerwerf te spelen. Met de jaren wordt het ‘Bijna Kerst Festival’ steeds groter. Met vorig jaar nog vers in ons geheugen, gaan de Dukkers dit jaar er weer vol tegen aan.

Van Indie rock tot metalcore, er is genoeg diversiteit op de avond. Het ene moment luister je naar een leuke en energieke band, en het andere moment gaan de volume knoppen open en vliegen de snoeiende gitaren je om de oren. De Duk staat erom bekend goede feesten te geven, en dat geldt ook zeker voor deze avond bij het jongerencentrum in Wieringerwerf.

De volgende bands zullen optreden:

The Evolutionist:
Deze band brengt progressieve metalcore naar Wieringerwerf. Met snoeiende gitaren en cymbals die om je oren vliegen is dit echt een band van wereldniveau. Hun dynamische en volle “sound” kun je vergelijken met die van Architicects, Polaris en misschien zelfs Volumes (allemaal bekende namen in de metalcore scene).

The Positives:
Sinds 2017 zijn deze drie mannen samen en is zo the Positives geboren. Met hun Indie-rock / emo-rock sound zetten ze de zaal op de kop. Met hun fijne nummers en energieke optreden zullen ze het podium betreden bij de Duk.

Wett:
Funky, rock en zelfs een beetje rap. Ze verwerken alles als een smoothie in hun set en zorgen voor een volledig uniek optreden wat niet te vergelijken valt met andere bands. Deze 4 koppige band bestaat al sinds 2008, die ervaring laten ze zien tijdens BKF (Bijna Kerst Festival) 2019.

2 YEARS:
Van Dynamo tot de Melkweg, ze zijn al een hoop venue’s af gegaan binnen Nederland én buiten ons kleine landje. Deze band beloofd een hoop voor de toekomst en zijn enorm snel aan het stijgen. Na hun optreden op BKF 2015 werd het weer tijd dat ze bij het jongerencentrum gaan laten zien wat ze kunnen.

En nog een vijfde band die later bekend wordt gemaakt via de Facebookpagina van J.C. de Dukdalf.

 

Laat meer zien
Back to top button