Er op uitMarktNieuws

Beleef de tijd van Dickens in Medemblik

MEDEMBLIK – Voor diegene die alvast in de kerstsfeer wil komen is er vandaag Dickensdag in Medemblik! Stap in de wereld van A Christmas Carol en laat de 250 figuranten, muzikanten en koorleden je meevoeren naar de wereld van Scrooge, Jacob Marley, Bob Cratchit en Tiny Tim. Zij vertellen het beroemde kerstverhaal van Charles Dickens waarin de chagrijnige en gierige Scrooge op kerstavond verandert in een aardige weldoener.

Luister ademloos naar het verhaal van de Dickensvertelster op de Nieuwstraat, geniet van de taferelen op het Dickensplein (Bagijnhof), dompel je onder in de sfeervolle klanken van de kerstliederen en slenter langs de mooi gedecoreerde kramen en etalages. En wilt u de laatste Dickensnieuwtjes horen? De stadsomroeper vertelt ze je!

Dickensdag Medemblik op vrijdag 13 december 2019 van 16.00 tot 21.00 uur in het historisch centrum van Medemblik. De toegang gratis. Kijk voor meer informatie op dickensdag.nl

Kun je niet genoeg krijgen van de zo unieke Dickenssfeer? Bezoek dan ook de Dickens Kunst & Kerstfair (Bonifaciuskerk), het Dickens Stoomfestijn (Stoommachinemuseum) of Schaatsen op het Plein (Van Houweningepark). Kijk voor een overzicht van alle Dickens-evenementen op visitmedemblik.nl/wat-te-doen/dickensweekend.

Laat meer zien
Back to top button