Er op uitEvenement

Ademtocht in Oosterland op 30 maart

OOSTERLAND – Inmiddels is Ademtocht in Oosterland een zinvolle traditie aan de vooravond van Pasen. Ditmaal is het thema ‘Verbonden’. De tocht bevat twee inspirerende onderdelen. Het eerste is een wandeltocht, waarbij het thema op verschillende manieren zichtbaar, hoorbaar en voelbaar wordt gemaakt. Naadloos aansluitend op de tocht wordt in de Michaëlskerk een kort meditatief moment gehouden.

Voor de wandeltocht is opgave vooraf noodzakelijk. Dat kan tot uiterlijk 24 maart via de website www.zininoosterland.nl. Vermeld bij de aanmelding duidelijk het aantal personen. Aanvang van wandeling: vanaf 20.15 uur. We starten vanuit het Scoutinggebouw aan de Keizerspoeldijk, waar wandelaars vanaf 20.00 uur welkom zijn en worden ontvangen met een kopje koffie.

Het meditatief moment in de kerk begint om 21.30 uur; de kerk gaat om 21.15 uur open. Opgave voor het bijwonen van het meditatief moment is niet nodig. Aan de wandeltocht wordt meegewerkt door de ballerina’s van dansschool Pardans onder begeleiding van Jantine Nierop en hoornblazer Wilma Tichelaar en gedicht Anny Kempeneers.

Het meditatief moment wordt muzikaal ondersteund door het Michaëlskoor o.l.v. Karin Smits, met Jan Dekker aan het orgel en Annet de Groot op de contrabas en Marco Mosk op klarinet. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname, wel staat er bij de uitgang in de Michaëlskerk een schaal waarin u een bijdrage kunt doen. Parkeren kan uitsluitend aan de Keizerspoeldijk; niet bij of om de kerk.

Laat meer zien
Back to top button