AtletiekNieuwsSport

Yakult Start to Run bij Atletiekvereniging Wieringermeer

WIERINGERWERF – Denk je aan fitter worden en lekker bewegen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Bij Atletiekvereniging Wieringermeer snappen we dat en daarom starten we op maandag 14 maart a.s. weer met een cursus Start to Run.

Start to Run is een programma van de Atletiekunie waar je onder begeleiding van een trainer op een gezonde en verantwoorde manier kunt starten. In 7 weken maakt de cursus ook van jou een hardloper en ben je klaar voor de start to Finish loop van ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. Voor meer informatie kijk op de website van Atletiekvereniging Wieringermeer.

Loop je al wat langer? Bij Atletiekvereniging Wieringermeer kun je altijd lopen, of je nu een beginner, senior of wat meer gevorderd!

In onze loopgroepen train je altijd met een gediplomeerde trainer, lekker in de buitenlucht op of rond de atletiekbaan in Wieringerwerf en word je fitter! Samen lopen is toch leuker!
Kom eens langs en train vrijblijvend eens een keertje mee!

Wij trainen op dinsdag- en donderdagavond van 19.0 uur to 20.30 uur en op woensdagmorgen van 09.00 uur tot 10.30 uur op de atletiekbaan aan Dr. Tamsmalaan in Wieringerwerf (tegenover de Zuiderzeehal).

Laat meer zien
Back to top button