NieuwsSport

Begin het jaar gezond: probeer een nieuwe sport uit!

HOLLANDS KROON – Houdt u uw goede voornemens nog goed vol? En is meer bewegen ook één van uw goede voornemens? Dan maakt Team Sportservice Schagen het u gemakkelijk met het JouwSportProject. Voor maar een paar euro kunt u bij heel veel verschillende sportverenigingen vrijblijvend een paar lessen uitproberen. Jong en oud kunnen op deze manier goedkoop kennismaken met een nieuwe sport. De start is in de week van 20 januari.

Veel mensen willen met de start van het nieuwe jaar gezonder gaan leven. Meer bewegen hoort daar ook bij. Er wordt vol energie gestart. Toch komt er bij veel mensen al snel weer de klad in. En dat is jammer! Wilt u zich niet vastleggen, of weet u niet goed of u een bepaalde sport wel leuk vindt? Met het JouwSportProject verbindt u zich nergens aan. U kunt een sport een paar lessen uitproberen voor maar EUR 5,50. Iedereen kan meedoen; kinderen, volwassenen, ouderen, of u nu een beperking heeft of niet. Het Jouw Sportproject is voor iedereen in Schagen en Hollands Kroon. U kunt zich nu al inschrijven op schagen.inschrijventeamsportservice.nl. In de week van 20 januari starten de meeste trainingen.

Foto: Team Sportservice Schagen

Zowel voor volwassenen als kinderen is er veel aanbod in Schagen en Hollands Kroon. Wat dacht u van judo, basketbal, atletiek, gym of badminton. Of wilt u misschien liever dans, voetbal, roeien, karate, tafeltennis of reddend zwemmen proberen? Er is nog veel meer keuze! Op onze speciale JSP- website kunt u daar een overzicht van zien en zich ook inschrijven: schagen.inschrijventeamsportservice.nl.

Met het JouwSportProject kunt u voor € 5,50 vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers bij gerenommeerde sportverenigingen. Heeft nog vragen? Stuur een mail naar Rina Blondeau; rblondeau@teamsportservice.nl voor meer informatie of bel tijdens kantoortijden naar: 0224 – 21 47 74. Schrijf je in op schagen.inschrijventeamsportservice.nl.

Laat meer zien
Back to top button