NieuwsRegionaal nieuws

Vrijwilligers gezocht voor (G)een Wieringer Eiland-Festival

WIERINGEN – Op zaterdag 13 en zondag 14 april wordt ’s middags een festival gehouden op 4 locaties op het voormalige eiland Wieringen. Zoals bekend is het dit jaar 100 jaar geleden dat de Amsteldiepdijk gesloten werd en Wieringen toen aangesloten werd op het vasteland. Stichting Cultuur binnen de Dijken organiseert dit grootse festival dat de naam heeft gekregen (G)een Wieringer Eiland- Festival.

Op vier locaties worden voorstellingen, lezingen, concerten en divers entertainment getoond. Er zijn verhalen geschreven en deze zullen gedeeltelijk ook te zien zijn. Er is theater, zang, dans en muziek. Daarnaast zijn er ook kraampjes voor Wieringer hapjes, voor vis en voor koffie en thee.

Voor een goed verloop zijn vrijwilligers nodig. Een aantal mensen die hand- en spandiensten kunnen verstrekken bij de techniek, maar die ook als parkeerregelaar of als manusje van alles ingezet kunnen worden. Het festival duurt allebei de dagen van 12.30 tot 17 uur. Natuurlijk wordt er voor catering en begeleiding van de vrijwilligers gezorgd.

Je kunt je aanmelden bij stichting Cultuur binnen de Dijken via stichting@cultuurbinnendedijken.nl of via telefoonnummer 06-40946221

Laat meer zien
Back to top button