Regionaal nieuws

Uitnodiging bijeenkomst bouwlocatie ‘De Zwerm’ in Winkel

WINKEL – Een voorbeeld voor toekomstig bouwen in de Hollands Kroon? Op donderdag 19 december organiseren wij voor omwonenden van ‘De Zwerm’ en iedereen die belangstelling heeft voor duurzaam bouwen of zelf (ver)bouwplannen heeft een informatieve bijeenkomst. Gasvrij bouwen is inmiddels de eis voor nieuw te bouwen woningen, maar belangrijker is de vraag: Wat is er mogelijk in de praktijk?

Ontwerp, nieuwe materialen en toepassingen en al het overige dat nodig is om tot een duurzame en aantrekkelijke leefomgeving te komen. Wij hebben Nico Dekker van architectenbureau TAATS bereid gevonden hierover een presentatie te
houden. Ook zaken als regelgeving en subsidies komen aan bod. Wat helpt en wat niet? Aan welke informatie is behoefte? Wij informeren en nemen hierover contact op met de gemeente.

Omwonenden mogen in januari meedoen aan het beoordelen van de ingediende plannen. Inwoners die de avond bezoeken zijn daarna beter in staat om tot een verantwoorde keuze te komen.

Wij zien u graag op donderdag 19 december om 19.30 uur in de sportkantine van de Niedorphal in Winkel. e toegang is gratis. Graag even aanmelden op: bouwlocatiedezwerm@gmail.com
Ook als u verhinderd bent maar wel vragen/opmerkingen over dit onderwerp heeft kunt u ons mailen. U krijgt dan later bericht van ons.

Mart Schilder Rob Ravensteijn,
omwonenden van ‘De Zwerm’

Laat meer zien
Back to top button