BijeenkomstEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Swingo bij tweede bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon

DEN OEVER – De tweede bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon is op zondag 25 februari in het Vikingschip in Den Oever. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de initiatiefnemers in samenwerking met Wonen Plus Welzijn.

De middag start om 14.30 uur, met inloop vanaf 14.00 uur. Op het programma staat een Swingo, dit is een interactieve muzikale bingo. Er is verder tijd om contact te maken, levensverhalen te delen en plezier te hebben. Ter plaatse zullen interessante feitjes en nuttige informatiebronnen te vinden zijn.  Voor wat lekkere versnaperingen wordt gezorgd. Het regenboognetwerk biedt een plek voor eenheid, acceptatie en diversiteit. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Ben je jonger dan kun je eventueel onder begeleiding komen.

‘Elke laatste zondag van de maand is een bijeenkomst van het Regenboognetwerk van 14.00 tot 17.00 uur. We kijken uit naar jou, en bieden een inspirerende, veilige en uitnodigende omgeving. We gaan door heel Hollands Kroon. In januari zijn we gestart in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Op 24 maart zijn we in Kruiswijk 14a in Anna Paulowna (tegenover het station) en op 28 april in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Hierna toeren we weer naar de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Wil je aansluiten en meedoen met volgende voorbereidingen dan ben je ook welkom. Samen maken we de vrijwillige inzet nog leuker. Je kunt reageren via de mail regenboognetwerkhk@gmail.com‘,  vertelt Daisy Huisman van Wonen Plus Welzijn.

Kijk voor meer informatie op www.rnhk.nl of Facebook Regenboog Netwerk Hollands Kroon.

Laat meer zien
Back to top button