NieuwsRegionaal nieuws

Sein18 in Anna Paulowna voor treinreizigers en meer

‘Goed leven voor cliënten’ is één van de drie beloftes van ‘s Heeren Loo. Cliënten vertalen dit in; de dingen doen die je leuk vindt, die je voldoening geven en bijdragen aan de maatschappij. Met de opening van de stationsrestauratie Sein18 in Anna Paulowna komt dit allemaal samen voor de cliënten van ‘s Heeren Loo.

Donderdagmiddag 6 oktober is Sein18 in Anna Paulowna feestelijk en enthousiast geopend; wethouder Versluis van Hollands Kroon knipte het lint door, cliënt Denise floot vervolgens hard op de conducteursfluit en de luiken van de stationsrestauratie opende direct. Alle genodigden en geïnteresseerden zagen zelf dat deze huiselijke stationsrestauratie veel meer biedt dan alleen eten en drinken. 

Over Sein18
Sein18 is een dagbestedingslocatie waar cliënten met een licht verstandelijke beperking met begeleiders de stationsrestauratie runnen. Bij Sein18 zijn warme en koude dranken, lekkernijen, zelfgemaakte cadeaus en andere zaken te verkrijgen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 16.00 uur. Het adres van Sein18 is Stationsweg 18 in Anna Paulowna.

Over ’s Heeren Loo
‘s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke en/of andere beperking in het hele land met begeleiding, ondersteuning en behandeling. Dat doen we met 17.000 medewerkers voor 14.000 cliënten. Via een landelijk netwerk van poliklinieken behandelen we nog eens ruim 3.000 extramurale cliënten.

‘s Heeren Loo stimuleert de emancipatie en participatie van cliënten, onder andere met de Academie voor Zelfstandigheid en met behandeling en advies vanuit expertisecentrum Advisium. Daar werken ruim duizend medische, paramedische en gedragswetenschappelijke specialisten. Met ruim 130 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties helpen we mensen verder. www.sheerenloo.nl

Foto: ‘s Heeren Loo
Laat meer zien
Back to top button