Er op uitExpositiesNieuwsRegionaal nieuws

Schilderijen van Lidy Swier in de dorpskerk van Opperdoes

OPPERDOES – Vanaf 19 augustus t/m 30 september presenteert de dorpskerk in Opperdoes met plezier een nieuwe expositie. Dit keer worden de schilderijen van Lidy Swier aan je voorgesteld. Lydia is een kunstenaar met een verfrissende kijk op schilderkunst.

” Ik ben Lidy Swier en ik woon in Bovenkarspel. Mijn interesse in kunst begon jaren geleden met een aquarelcursus bij mevrouw Corrie Raven uit Lutjebroek. Hier ontdekte ik mijn voorliefde voor aquarel en pastelkrijt, wat me sindsdien heeft geïnspireerd. Naast mijn ervaring bij Crejat in Alkmaar, waar ik met diverse materialen werkte, ben ik momenteel bezig bij La Couleur in Enkhuizen en volg ik les bij Ankie van Lier in Wervershoof. Ik nodig je uit om mijn werk te komen bekijken en hopelijk te waarderen. Ik ben dankbaar dat ik mijn passie op deze manier mag delen.” schrijft Lidy Swier.

Voel je vrij om langs te komen en de schilderijen van Lidy Swier te bewonderen. De expositie begint op 19 augustus, elke zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en biedt een mooie kans om kunst te ervaren op een ingetogen, inspirerende manier. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage voor onderhoud van het kerkgebouw, zeer welkom.

Laat meer zien
Back to top button