NieuwsRegionaal nieuws

Koor Octavia hervat repetities

ANNA PAULOWNA – Woensdag 25 augustus start koor Octavia uit Anna Paulowna de repetities. Na ruim 1 ½ jaar is het koor er helemaal klaar voor om met elkaar de repetities te hervatten. Leden hebben er weer zin in,
evenals de dirigent Arwin Kluft en pianist Gert-Jan Weel.

Zingen bij Octavia is zingen met plezier, uitdagend en gezellig. Het sociale component is volop aanwezig met o.a. een nazitavond 1x per maand, en de gesprekken die ontstaan tijdens de pauze. Het genre is o.a, Ed Sheeran, Queen, musical, nummers in allerlei talen, bijzondere kerstnummers en licht klassieke nummers worden niet geschuwd.

Koor Octavia is geen kerkgebonden koor, repeteert wel in de kerk aan de Molenvaart – hoek Burg. Mijnlieffstraat maar dat is praktisch en bekend bij velen. De repetities zijn op woensdagavond van 19.45- 22.00 uur met vanzelfsprekend een pauze.

Al met al is Octavia een koor waar je uitgedaagd wordt om alles uit een nummer te halen waarbij gezelligheid een belangrijke factor is. Nieuwe leden zijn van harte welkom binnen alle stemsoorten. Zingen is overigens heel goed voor je welzijn, je luchtwegen en weerstand. Een extra reden om het zingen op te pakken en je aan te sluiten bij koor Octavia.

Geïnteresseerden kunnen zich via de website van koorvereniging Octavia aanmelden, www.koor-octavia.nl. De eerste keer zijn er geen kosten aan verbonden en kun je ervaren of dit koor iets voor jou is. Je kunt je ook via de mail aanmelden, koorvereniging.octavia@gmail.com

Laat meer zien
Back to top button