NieuwsRegionaal nieuws

Gerda Venema matchgroeplid Hollands Kroonse Uitdaging

HOLLANDS KROON – Gerda Venema is toegetreden tot de matchgroep van de Hollands Kroonse Uitdaging. Voor Gerda is deze taak niet onbekend, want hiervoor deed ze dit voor de Schager Uitdaging. Nu ze alweer enige tijd in de gemeente Hollands Kroon woont, leek het haar een logische stap om zich voor deze lokale afdeling van de Nederlandse Uitdaging in te zetten

Wie is en wat doet Gerda Venema?
Mensen en organisaties zichtbaarder maken door middel van coaching, training en fotografie; dat is haar passie. Gerda vindt het fantastisch dat zij al haar talenten en kennis kan gebruiken in haar eigen bedrijf Trans4mate. Voor haar is het ideaal dat ze meerdere dingen naast elkaar kan doen, waardoor haar energie stroomt, ze de leukste mensen ontmoet en op de mooiste plekken komt.

Naast dit alles is Gerda buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand in de gemeente Hollands Kroon. Dat betekent dat zij in deze gemeente, en ook in andere gemeenten in Nederland, huwelijken en partnerregistraties mag voltrekken.

Wat is de matchgroep?
De matchgroep van de Hollands Kroonse Uitdaging bestaat uit enthousiaste mensen, die zich allen op vrijwillige basis inzetten. Zij behandelen vraag en aanbod en proberen via hun netwerk matches te sluiten. De matchgroep stimuleert het lokale bedrijfsleven om Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen. Aanvragen van stichtingen, verenigingen en buurtgroepen komen via de manager bij de Hollands Kroonse Uitdaging binnen. Na acceptatie gaan de leden aan de slag om een antwoord te vinden op de vraag. Als dit gelukt is noemen we dit een gerealiseerde match.

Laat meer zien
Back to top button