Er op uitMarktNieuwsRegionaal nieuws

De lente begint in de Bonifaciuskerk

MEDEMBLIK – Op de lentemarkt in de Bonifaciuskerk zijn de lentekriebels van de aanstormende lente duidelijk voelbaar als het zonnestralen regent door de gebrandschilderde ramen. Door het aanbod op deze markt en de daarbij behorende lage prijzen wordt iedereen enthousiast.

In de eerste plaats is er kleding, dames en herenkleding in alle soorten en maten en wie wil nu iets aanschaffen voor het komend seizoen in het vooruitzicht. Jurkjes, jasjes, broeken, truien, overhemden en nog veel meer. Let op het hoogtepunt is de spectaculaire collectie bijzondere herenkleding van hoge kwaliteit en aparte merken. Daarbij de benodigde schoenen, accessoires en sieraden. Dan de geweldige handwerkartikelen tafellinnen, beddengoed en nachtkleding. Ook zijn er brocante, bijzondere artikelen en items om uw paastafel nog mooier te maken of om gewoon in huis te zetten en als cadeau te geven. Tot slot de boeken met speciaal onze antiquarische boeken en daarnaast thrillers, romans, literatuur, tuinboeken, spirituele boeken en vele andere. Ook is er weer een collectie cd’s, dvd’s en lp’s.

Redenen genoeg om naar deze markt te komen. De markt wordt gehouden in de Bonifaciuskerk aan het Kerkplein 9 in Medemblik en is geopend op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 17 maart van 13.30-17.00 uur. Entree € 1,00

 

Laat meer zien
Back to top button