NieuwsRegionaal nieuws

Bezoek een duurzaam huis in Hollands Kroon op 4 november

HOLLANDS KROON – Hoe warm voelt het in een geïsoleerde woonkamer? En waar kunt u het beste beginnen als u  het huis wilt verduurzamen? Ontdek het bij een duurzaam huis op zaterdag 4 november 2023.

Bewoners laten zien hoe zij hun huis hebben aangepakt en delen hun ervaringen met verschillende maatregelen. Kijk welke huizen meedoen in Hollands Kroon en omgeving op www.duurzamehuizenroute.nl en schrijf u in voor een bezoek.

Leer van ervaren duurzame huiseigenaren in uw buurt
‘Het wooncomfort van ons huis is flink verbeterd nadat wij duurzame stappen hebben gezet. Ik deel mijn kennis en ervaringen nu graag met anderen tijdens de Duurzame Huizen Route. Van harte welkom bij mijn huis’, vertelt huiseigenaar Erik.

Tijdens een rondleiding vertellen de deelnemende huiseigenaren graag meer over de maatregelen die ze hebben genomen en wat zij achteraf misschien anders zouden doen. Met deze tips kunnen bezoekers hun voordeel doen voor hun eigen huis.

Woning bezoeken
Honderden huiseigenaren in heel Nederland doen dit jaar mee met de Nationale Duurzame Huizen Route. Alle deelnemende woningen zijn te bekijken op www.duurzamehuizenroute.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook kosteloos inschrijven voor een bezoek. Hollands Kroon ondersteunt dit initiatief en moedigt haar inwoners aan om een kijkje te nemen.

Laat meer zien
Back to top button