NieuwsRegionaal nieuws

Amnesty zoekt collectanten

HOLLANDS KROON – Amnesty Schagen-Hollands Kroon collecteert van 10 tot en met 16 maart in de dorpen in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. ‘Amnesty is blij met elk uurtje dat je collecteert. Sommige mensen gaan een paar avonden de huizen langs, anderen één avond of een paar uurtjes overdag. Je kan zelf bepalen wanneer, waar en hoe lang je wilt collecteren. Alle beetjes helpen.

De collecte is voor Amnesty een onmisbare bron van inkomsten. Wij zijn onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen, nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. Daarom is de collecte zo belangrijk.

Als je je aanmeldt, neemt de collecte-coördinator bij jou in de buurt contact met je op. Je kan je aanmelden door te bellen naar Piet Nieuwboer telefoon 06 485 086 22 of een mail te sturen naar info@schagen.amnesty.nl Samen bespreek je hoe het collecteren in zijn werk gaat. Kijk voor meer informatie op de website https://schagen.amnesty.nl‘, vertelt Martha Pol.

Laat meer zien
Back to top button