Lokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Wooncompagnie verlengt overeenkomst met Wonen Plus Welzijn

Foto: Aangeleverd

HOLLANDS KROON – De Wooncompagnie heeft de samenwerkingsovereenkomst met Wonen Plus en Wonen plus Welzijn verlengt. De gedachte achter een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst is dat huurders ook in de toekomst kunnen rekenen op de juiste ondersteuning.

‘We zijn verheugd dat we ons ook in de toekomst samen kunnen blijven inzetten voor onze huurders met een zorgvraag of van 65 jaar of ouder. Samen zorgen wij ervoor dat onze huurders op het gebied van wonen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. De jarenlange samenwerking met Regionale Stichting Wonen Plus en Wonen Plus Welzijn is voor ons als woningcorporatie van groot belang,’ stelt Stefan van Schaik. ‘Daar waar onze dienstverlening logischerwijs stopt, pakken de organisaties het over. We werken dan ook al jaren succesvol samen. Uitgangspunt daarbij is: hoe kunnen we onze huurders zo goed mogelijk van dienst zijn en welke  samenwerkingspartners kunnen we daarbij betrekken?’

‘Dankzij de hernieuwde overeenkomst is onze samenwerking met Wooncompagnie nog duidelijker geworden. Daardoor kunnen we ook in de toekomst veel voor huurders betekenen,’ aldus Peter de Wit, directeur van Wonen Plus Welzijn.

Laat meer zien
Back to top button