Er op uitLezingLokaal nieuwsNieuws

Wild Scandinavië op zondag 26 november in de Cultuurschuur in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Op zondagmiddag 26 november heeft ’t Nut Wieringermeer op veler verzoek een reismiddag op het programma staan. De avonturier Jolanda Linschooten komt vertellen over haar reizen naar het onherbergzame koude Noorden van Europa. De middag begint om half drie in de Theaterzaal.

Tijdens de multimediapresentatie ‘Wild Scandinavië’ neemt Jolanda Linschooten U mee op twee authentieke avonturen door de weidse stilte van Lapland. Het verlangen naar stilte en vertraging, een ander soort leven leiden dan het altijd-maar-door-racen, zette dit alles in gang. Een zomerse reis per zelfgebouwde kano, samen met echtgenoot Frank van Zwol en hun husky Herschel. Gevolgd door een winterse solo-tocht op ski’s op zoek naar de geheimen van het noorderlicht. Jolanda kampeert bij temperaturen ver onder het vriespunt. Zij raakt gegrepen door de poolnacht, bezoekt de Samen en mag mee als zij hun rendieren bijeen gaan drijven. Het resultaat is een inspirerend verslag met prachtige beelden.

De middag is gratis voor leden van het Nut. Andere bezoekers zijn ook van harte welkom: zij betalen € 10,00 entree. Het adres van de Cultuurschuur is Loggersplein 1 in Wieringerwerf.

Laat meer zien
Back to top button