Lokaal nieuwsNieuws

Wieringerwerf op Wielen festival

WIERINGERWERF – Zondag 26 juni is het zover, Wieringerwerf Op Wielen gaat door. De locatie is Brinkweg – Cultuurschuur en gazon Lelypark.

Wat is er te doen? Om te beginnen een Show van Motoren, Trikes, Klassieke auto’s, Oude tractoren en demonstraties m.m.v. O.M.T.V. & de Oude Glorie. Ook wereldkampioen BMX Sietse van Berkel geeft een show (van 14 – 15 en 16.00 uur).  Het wordt zeker weer gezellig op de terrassen met livemuziek van drie bands, Aanvang: 13.00uur. Rock & Retro, Clemens & Clemens en de hoofdact: de Phoenix Coverband om 16.00 uur.

Verder is er een Foodplein, een Foodtruck en lokale ondernemers hebben de winkeldeuren vandaag geopend. En er is nog veel meer: Het Wieringer Visbakteam is aanwezig, er is kinderkermis met draaimolen, vliegtuigjes, Trampoline Bungee Jump, springkussens, kinderschminken, kinderfietsbaan, een tatoeëerder, verkoopstalletjes, en nog veel meer!

Voor alle deelnemers een gratis foto op FB Wieringerwerf op Wielen. Aanvang 13.00 uur en gratis toegang! Mail voor meer info:  aanvraagwow@ziggo.nl

 

Laat meer zien
Back to top button