Lokaal nieuwsNieuws

Vrijwilliger worden bij een Doet & Ontmoet groep bij jou in de buurt!

WIERINGERWERF – Wonen Plus Welzijn is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten bij de Doet & Ontmoet groepen. De Doet & Ontmoet groep is een open inloop waar iedereen welkom is. Er wordt gezorgd voor ontmoeting en verbinding. Wat er tijdens zo een bijeenkomst wordt gedaan, is afhankelijk van de interesse van de deelnemers. Zo kan er gekozen worden voor iets creatiefs, maar ook voor het bijpraten met elkaar, een wandeling, samen een maaltijd maken en eten of een spelletje spelen. Alles is mogelijk.

Wonen Plus Welzijn biedt een scholingsmoment aan waarin je, samen met de huidige vrijwilligers van de Doet & Ontmoet groepen, geïnspireerd wordt om dit vrijwilligerswerk op te gaan pakken. De scholingsmogelijkheden zijn op woensdag 15 november, 13:30 – 16:00 uur, Kruiswijk 14a, Anna Paulowna en op dinsdag 28 november, 9:30 – 12:00 uur, Cultuurschuur, Wieringerwerf.

Om deel te nemen aan dit scholingsmoment, vraagt men om je uiterlijk vóór 6 november op te geven. Dit geeft ons voldoende tijd om nog even contact te hebben en de benodigde voorbereidingen te treffen. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar het servicepunt van Wonen Plus Welzijn via het e-mailadres niedorp@wonenpluswelzijn.nl onder vermelding van je naam en de gewenste datum. Tijdens werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur is het servicepunt ook te bereiken op telefoonnummer 0224-542660.

Laat meer zien
Back to top button