BedrijvennieuwsEr op uitLokaal nieuwsNieuwsOpen dag

Vergaderlocatie helpt vergader-frustraties de wereld uit

'10 jarig bestaan Leven van de Wind in Wieringerwerf'

WIERINGERWERF – 10 jaar geleden ontvingen Jacco en Marbel de Graaf voor de eerste keer gasten op hun boerderij. Betalende gasten, anders dan familie en vrienden. De reden om hiermee te beginnen was tweeledig. De ondernemers zijn trots op de plaats die de agrarische sector in neemt in de gemeenschap, dat wilden ze laten zien. Daarnaast ook ondernemersschap. Dat platteland, dat geeft ruimte en inspireert tot het doen van nieuwe dingen. Een nieuwe bedrijf óp de boerderij, wat betekent dat, kunnen we dat en kunnen we daar wat moois mee maken. In beide opgaven is Leven van de Wind meer dan geslaagd.

‘Vergaderklanten zijn onze basis, die zorgen voor de boterham. Maar de krenten in de pap zijn de evenementen die we organiseren zoals de pannenkoekenweek voor basisscholen, het frietrooien met 150 kinderen in oktober én het enorm populaire  maisdoolhof in de zomervakantie’. aldus Marbel de Graaf. We zijn een plattelandsgemeente, dat voel je in alles. Zeker dus ook in het animo waarin deze evenementen bezocht worden.

Dit jaar dus een 10-jarig bestaan dat gevierd wordt met een open dag op vrijdag 7 juni. De open dag begint om 13.00 met een heel divers programma. Jacco de Graaf: ‘Niet alleen is het terras geopend waar je onder genot van het weidse uitzicht een kopje koffie wordt aangeboden én een lekker gebakje van Vera’s Bakery. ‘we nemen bezoekers ook mee het land in om te laten zien hoe de gewassen groeien. Ook windmolenbouwer Enercon is aanwezig om een rondleiding bij onze eigen windmolen te verzorgen. En je kan lekker ongedwongen overal rondkijken. Alle vergaderruimtes zijn open. Zo kan je mooi even rondkijken om te zien of onze vergaderlocatie ook iets kan zijn voor jullie bedrijf’.

Centraal onderdeel op de open dag is het mini-congres ‘vergaderen voor dummies’ dat om 15.00 aanvangt. Dit mini-congres wordt geleidt door de LTO academie, experts in begeleiden van teams in effectief vergaderen. Praktisch, interactief en voldoende concrete input om gelijk mee aan de slag te gaan. Een grootscheeps onderzoek naar vergader-frustraties onder gasten van Leven van de Wind vormt de praktische basis die voor veel hilarische herkenbaarheid zal zorgen. Burgemeester Rian van Dam  onthult aan het einde van het congres een item waar we de komende 10 jaar veel profijt van zullen hebben.

 

Vrijdag 7 juni van 13.00-17.00. Iedereen is welkom. Aanmelden voor het mini-congres kan via de website.

Meer informatie over de open dag is te vinden op www.levenvandewind.com/open-dag

Laat meer zien
Back to top button