Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Unieke voetbalbeleving in het donker!

WIERINGERWERF – Dinsdagavond 20 februari genoten de jeugdleden van DWOW van een gaaf voetbalevent op sportpark De Wilskracht in Wieringerwerf. LED voetbal: “Wauw organisatie, echt klasse dit.”

Op leeftijdscategorie werden er 3 LED toernooitjes gespeeld. Het B veld werd verdeeld in 3 speelvelden van 25 x 35 meter. De velden en de doelen waren volledig omtrokken door lichtslangen met mega veel LED lampjes. Met speciale lichtgevende hesjes met 4 LED lampjes op de borst en 4 op de rug, waren de spelers goed zichtbaar in het donker. Het ene team met rode LED lampjes en het andere team met witte. Uiteraard was de bal ook goed te zien in het donker doordat deze ook voorzien was van LED verlichting.

Om 18.45 uur trapten de JO7, JO8 en JO9 af. Het was even wennen om elkaar goed te kunnen vinden en ook voor de coaches om hun spelertjes te coachen. Daarna mochten de JO10 en JO11 hun voetbalskills in het donker laten zien en tot slot de JO13 t/m JO17. “Top geregeld! En voor de jeugd een mooie ervaring rijker.”

We hebben het enorm getroffen met het weer en de reacties van alle coaches, jongens en meisjes waren enthousiast: “Echt gaaf, hopelijk gaan we dit vaker doen.” We kijken terug op een geslaagd en uniek voetbalevent in het donker. Uiteraard alle vrijwilligers bedankt voor jullie hulp.

Denk je nu, zo dat is een tof evenement van DWOW? En misschien twijfelde je al of je voetballen leuk vindt? Kom gerust een paar keer gratis mee trainen. En wie weet doe jij volgend jaar ook mee aan LED voetbal of één van onze andere leuke activiteiten voor de jeugd. Ook meisjes zijn uiteraard van harte welkom bij onze voetbalvereniging. Graag zien we volgend jaar namelijk ook meidenteams terug bij dit evenement, dat was het enige wat er op deze geslaagde avond ontbrak.

Laat meer zien
Back to top button