Er op uitLokaal nieuwsNieuwsOpen dag

Open dag SV De Wieringermeer

WIERINGERWERF – Op zondag 29 oktober houdt Schietvereniging Wieringermeer haar jaarlijkse open dag. U bent tussen 12.00 – 16.00 uur van harte welkom in het verenigingsgebouw gelegen aan het bospad bij de velden van voetbalvereniging DWOW.

Hier heeft de vereniging een clubgebouw staan dat de  afgelopen jaren is uitgebreid van 6 naar 10 schietbanen waardoor de club veel meer mogelijkheden heeft voor o.a. nieuwe leden. Het gebouw bestaat nu uit een kantine en 2 x 10 meter en 8 x12 meter schietbanen. Op de  vereniging worden de volgend disciplines geschoten: luchtpistool, luchtgeweer, klein kaliber pistool, revolver, klein kaliber geweer en klein kaliber karabijn..

De vereniging heeft ongeveer 80 leden in de leeftijd van 10 tot 80 jaar,  zowel mannen als vrouwen. Er wordt geschoten op de dinsdag en vrijdagavonden.  In de maanden november en december is er ook de mogelijkheid om op de zondagochtend te schieten van 11.00 tot 14.00 uur. Door de leden wordt geschoten met lucht en vuurwapens van de vereniging. Ook kan men met eigen (pers)lucht wapens en klein kaliber vuurwapens, van het kaliber .22, schieten.

Als u eens wilt kijken wat de schietsport inhoud en onder begeleiding een paar schoten wilt lossen bent u van harte welkom op de open dag. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website van de vereniging: svdewieringermeer.com. Het adres van de schietvereniging is Prinses Irenestraat 19C in Wieringerwerf. Parkeren kun je gratis op de parkeerplaats bij de voetbalvereniging, van daar loop je via het bospad naar het gebouw van SV de Wieringermeer.

Laat meer zien
Back to top button